Våra affischer

Söndag eftermiddag 13 maj 2018 satte vi upp våra affischer som vi var så glada för. Morgonen efter, redan 5.30 på morgonen fick vi en rapport att alla affischer var borta! Det fanns inga som helst spår efter dem. Någon, eller några personer hade någon gång under söndagsnatten åkt runt med bil och verktyg och tagit ner dem! Att säga att vi var arga och ledsna är en underdrift.

I vår frustration skrev vi så här i ett facebookinlägg om händelsen:

“NU FÅR DET VARA NOG!

När vi tryckte våra affischer bestämde vi oss för att satsa på stora och synliga affischer. Och dyra. Vi ansökte om polistillstånd, fick det, söndagen den 13 maj satte vi upp dem. Samma natt väljer några småsinta människor att åka runt på våra öar och med verktyg ta ner en efter en. Affischerna som vi var så stolta och glada för! Affischerna vi vänt på varenda krona på för att få råd med! De fick ens inte hänga uppe i ett dygn! Vi kan inte nog beskriva hur ledsna och besvikna vi är.

Men så andas vi en stund. Organiserar oss. Ilska blir glöd. Vi ger oss aldrig! Det är EXAKT av denna anledning Öckerö Pride behövs! Tack alla som kämpar med oss!

Om du har möjlighet att swisha en liten peng som stöd till nya affischer så tar vi tacksamt emot det: 1234196176

Och glöm inte, hissa Prideflaggan 26 maj! Hör av dig om du vill köpa.

Kärlek Styrelsen Öckerö Pride”

Det är reaktionerna efter det inlägget som fullständigt golvade oss och som vände förtvivlan till oerhörd glädje! Inlägget delades över 1000 gånger och nådde ut till nästan 100.000 människor.  Svt, Sveriges radio, Aftonbladet och Expressen ringde och ville intervjua men det var den fullständiga kärleksbombningen från alla medmänniskor som fick oss att när kvällen kom sitta rörda till tårar. Den fick oss att tro på att:

STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN!!!