Besök Öckerö Pride och kulturkalas 25 maj

25 maj 2019 är det dags för årets mest kärleksfulla dag!!!

Missa inte Öckerö Pride och kulturkalas 25 maj på Hotell Trubaduren, Hönö Klåva, kl 13:00 – 16:00!

Det är tredje året som Öckerö Pride och kulturkalas anordnas och det är uppenbart efter 2017 och förra årets succé att ett Pride event i Öckerö kommun är efterlängtat och uppskattat!

Det blir som tidigare år ett scenprogram med där vi blandar allvar med glädje och underhållning. Det bjuds på sång, musik, teater, intressanta intervjuer, tatuerare och mycket mer….

Det kommer att finnas ansiktsmålning, hårflätning och fiskedamm för barnen och naturligtvis vårt populära lotteri där du kan vinna finfina vinster.

Så kom till Hotell Trubaduren och var med oss att manifestera allas rätt att vara vem hen är och friheten att älska den man älskar!!!

https://www.facebook.com/events/2035339626766909/

Hitta hit

Då det är väldigt begränsat med parkeringsplatser i Klåva (platsen för festivalen) rekommenderar vi att ställa bilen hemma. Istället kan du:

1. Boka båtfärd från stenpiren via klippan direkt till festivalområdet. – Läs mer här!

2. Ta bussen från stan eller bil och ställ den på Hönö pinans pendelparkering för att sedan ta Pridebussen till Klåva. Bussen kör tre gånger från Pinan till Klåva mellan 11.45 och 12.45 (tiderna är ungefärliga). Bussen kör även tre turer tillbaka till färjan när festivalen är slut med start 16.30.

3. Ta cykeln!